Säsongens nyheter för herrmodet

Det finns en hel del spännande nyheter att ta del av under denna säsong i herrmodet. Här presenterar vi några av de största trenderna.

Randigt

Det verkar som att randigt är på väg att göra en comeback under denna säsong så om du har randiga kläder i garderoben är det dags att damm av dem. Det spelar ingen större roll vilken riktning som ränderna är orienterade i, eller hur tunna eller tjocka ränderna är.

Randiga crewneck-tröjor passar perfekt på våren när det fortfarande blir lite småkyligt framåt kvällen och randiga skjortor kommer helt klart att bli väldigt populärt under sommaren.

Accessoarer

Du behöver en accessoar som går perfekt ihop med den randiga skjortan som nämndes ovan. Vilket gör att det är perfekt att hängslen kommer att vara väldigt populära under denna säsong.
Även slipsar fungerar klockrent, om du kan hitta dessa med ränder så kommer du helt klart att vara helt rätt. Om du är osäker på vart du kan hitta dessa saker så behöver du inte oroa dig då Neckwear har både slipsar och hängslen samt en hel del mer i deras utbud.

Skor

När det gäller skor så är det svårt att välja helt fel. Allt från vita sneakers r till finare läderskor i mörkare toner kommer också att vara rätt under denna säsong. Det är alltså enkelt för alla att hitta någonting som de tycker är bekvämt och som ändå kommer att vara moderiktigt. Om du är osäker på vilka sneakers som kan vara värda att köpa så kan du se ett par exempel och hämta inspiration i denna artikeln från Esquire.