Matcha mobilen med din outfit

Idag är det lätt att följa med i alla modetrender om man intresserad, det finns en uppsjö av idéer och tips på internet. Man kan se vad som gäller på catwalken i London och i Paris och följa de senaste modemagasinens uppslag för att sedan skapa sin egen outfit.

Accessoarer

Lika viktigt som din klädsel är accessoarerna. Det är de som höjer din look och förstärker de detaljer du vill belysa. Det kan vara allt från slips till en snygg scarf eller halsband och örhängen. Allt fler har insett fördelen med att styla sin mobil och det är lätt att hitta matchande outfit även till den. Man kan välja allt från ett matchande skal till ett fint och praktiskt fodral som även innehåller det mest nödvändiga såsom kontokort och legitimation.

Mobilen syns överallt

Varför fler och fler väljer att styla sin mobil är givetvis både av praktiska skäl, då dess skal eller fodral även skydda en viss del mot tapp och stötar men också för att mobilen är synlig i de flesta lägen och drar blickarna till sig. Varje gång det plingar till och man får en notifikation från mail, sms eller sociala medier så tar man automatiskt fram mobilen vilket innebär att den hamnar i blickpunkten för alla runtomkring. Så se till att du är uppdaterad inte bara i teknik utan även i stil.